Συγκλονίζει η μαρτυρία του φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε από χρυσαυγίτες

Συγκλονίζει η μαρτυρία του φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε από χρυσαυγίτες

1Με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι» καταγγέλλει ο 24χρονος.

«Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα. Με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι» καταγγέλλει ο 24χρονος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. 

H μητέρα του νεαρού επισήμανε πως «την γλίτωσε εκ θαύματος» και συνέχισε: «Τον κυνήγησαν αρκετά και έτρεχε το παιδί. Και ξεφύτρωσαν και άλλοι από γύρω, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και μαζεύτηκαν και τον χτύπησαν και τον σέρνανε στην Παππαδά, τέσσερα τετράγωνα και του λέει θα πάμε στα γραφεία κτλ, εσύ μας έσπασες τα γραφεία και κάτι τέτοια και βρισιές κτλ. Και τον χτυπούσαν κάτω με κλοτσιές, γροθιές στο κεφάλι με σκοπό να τον σκοτώσουν».

Ο πατέρας του νεαρού  δήλωσε πως «το παιδί έτρεχε να σωθεί στα στενά, τον πιάνουν τρεις και αρχίζουν να τον χτυπάνε. Μόλις τελειώνουν και φεύγουν, τον πλησιάζει ένας άλλος και του λέει «είσαι καλά; αφού είσαι καλά, έλα να δεις πώς θα γίνεις τώρα»».

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση συνέβη λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι και ενώ ο νεαρός περπατούσε στη συμβολή των οδών Παπαδά και Κουσιανόφκσι, στους Αμπελοκήπους, οπότε μία ομάδα χρυσαυγιτών που βρίσκονταν σε κοντινή καφετέρια, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, φαίνεται πως τον πέρασαν για αντιεξουσιαστή του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Πηγή: http://www.koutipandoras.gr

1.651

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση