Στέλεχος της ΝΔ είχε καίρια συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα ελληνοποιήσεων αλλοδαπών

Στέλεχος της ΝΔ είχε καίρια συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα ελληνοποιήσεων αλλοδαπών

ίναι δικηγόρος και ονομάζεται Γιάννης Κιτσάκης. (στην αρχική φώτο όρθιος δεξιά με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Αδωνη Γεωργιάδη).
Είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Γιάννενα. Χρημάτισε πρόεδροςτης ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ενώ σχετικά πρόσφατα εκλέχτηκε και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, στην 31η θέση λαμβάνοντας 186 ψήφους.

Οπως αναφέρει, λοιπόν, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, έρχεται να προστεθεί κι αυτός, μετά τον συνάδελφο του δικηγόρο Πέτρο Μαντούβαλο, στον κατάλογο των «αρίστων» της Ν.Δ.

Ο λόγος είναι ότι είχε καίρια συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα ελληνοποιήσεων αλλοδαπών. Ηταν ένας απ’ αυτούς που δημιουργούσαν πλαστές προϋποθέσεις για να δοθεί ιθαγένεια σε αλλοδαπούς που δεν ήξεραν που πέφτει η Ελλάδα.

Ο νεοδημοκράτης δικηγόρος -ο οποίος «ανήκει στα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη», όμως αναφέρουν δημοσιεύματα- φέρεται να επικύρωνε πλαστά έγγραφα και βεβαιώσεις που εμφάνιζαν ως απογόνους Ελλήνων αλλοδαπούς. (Προφανώς δεν θα το έκανε για την ψυχή της μάνας του, αλλά «φυσικά με το αζημίωτο» όπως αναφέρει το Documento, χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω πληροφορίες).
Και την επικερδή αυτή δραστηριότητα του, την συνδύαζε με παρουσία του σε συνεντεύξεις στα ΜΜΕ, σαν εκπρόσωπος της Ν.Δ., όπου ισχυριζόταν ότι «η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική», ενώ την ίδια στιγμή εμπλεκόταν σε παράνομη διαδικασία χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας σε Σύριους και Λιβανέζους.

Πηγή: https://tsak-giorgis.blogspot.com

3.971

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση