Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για την ρατσιστική επίθεση στην δομή ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για την ρατσιστική επίθεση στην δομή ανηλίκων

Θοδωρής Παναγιωτίδης

Δύο Έλληνες οι πρώτες συλλήψεις για τη ρατσιστική επίθεση με ρόπαλα σε βάρος ανηλίκων μεταναστών στην δομή του Ωραιοκάστρου. Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών.

Άμεσες είναι οι εξελίξεις από έρευνα που διεξάγει το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με καταγγελία κατά την οποία χθες το βράδυ ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε επίθεση με ρόπαλα σε βάρος ασυνόδευτων ανηλίκων μεταναστών, στην δομή φιλοξενίας ανηλίκων, στο Ωραιόκαστρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, από την επίθεση σε βάρος των ανηλίκων από άτομα που τους χτύπησαν και φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα, τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις ανήλικοι.

Μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο Έλληνες (ενήλικος και ανήλικος), πατέρας και γιος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μέρος της έρευνας είναι αν οι συλληφθέντες έχουν τυχόν σχέση με τον ακροδεξιό χώρο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται μέχρι να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην επίθεση. Για την υπόθεση αναμένεται νεότερη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., ανάλογα και με τις εξελίξεις της συνεχιζόμενης έρευνας.

 

 

Πηγή: news247.gr

895

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση