Γιάννης Λαγός: Με ποιον είναι στο ίδιο κελί – Το πρώτο τετ α τετ με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη

Γιάννης Λαγός: Με ποιον είναι στο ίδιο κελί – Το πρώτο τετ α τετ με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη

Στην ειδική πτέρυγα του ισογείου των φυλακών Δομοκού που έχει δημιουργηθεί για τον αρχηγό και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, βρίσκεται ο Γιάννης Λαγός, στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος, Αναστάσιο Πανταζή, που καταδικάστηκε μεταξύ άλλων για τις επιθέσεις σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε Αιγύπτιους αλιεργάτες.


Μετά το κελί του Γιάννη Λαγού, βρίσκεται αυτό στο οποίο βρίσκονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη και δίπλα τους εκείνο που κρατούνται ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Αντώνη Γρέγο. Ο Λαγός μάλιστα, είχε και το πρώτο τετ α τετ με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Οι τρεις τους, συναντήθηκαν και κουβέντιασαν στο προαύλιο των φυλακών, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA.

Ο αρχηγός και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, προαυλίζονται ξεχωριστά, μία φορά την ημέρα, σε μια φυλακή που σχεδιάστηκε για 600 κρατούμενους και σήμερα βρίσκονται 90 περισσότεροι.

Υπενθυμίζεται πως, ο Λαγός περιμένει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για να μάθει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς υποστηρίζει ότι εκεί θα μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή.


 

Πηγή: tvxs.gr

72

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση