Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών – Δάσκαλος: Το έκανα για τη διαπαιδαγώγησή τους

Σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών – Δάσκαλος: Το έκανα για τη διαπαιδαγώγησή τους

Σόκαρε τους αστυνομικούς με την κατάθεσή του ο 48χρονος δάσκαλος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του δημοτικού


Νέα στοιχεία προκύπτουν από την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μαθητριών του δημοτικού, στην οποία εμπλέκεται ένας 48χρονος δάσκαλος.

Ο δάσκαλος δημοτικού σχολείου στα Νότια Προάστια της Αθήνας, ο οποίος είναι και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στην Ευελπίδων.

Ο εκπαιδευτικός φέρεται να έστελνε συνεχώς μηνύματα στις ανήλικες μαθήτριες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών όπως το skype, το viber και το messenger.

Ωστόσο, τα αρρωστημένα μηνύματα του 48χρονου έφτασαν στα χέρια των γονέων των κοριτσιών, οι οποίοι έσπευσαν σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων  για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δασκάλου και να προχωρήσει η διαδικασία της σύλληψής του.

Ο 48χρονος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων, καθώς είναι εκπαιδευτικός και τα θύματα του μαθήτριες του, και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η σοκαριστική κατάθεση


Στην κατάθεσή του μετά τη σύλληψή του, ο 48χρονος εκπαιδευτικός φέρεται να υποστήριξε πως το έκανε για το… καλό των παιδιών. «Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους» φέρεται να είπε αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr.

Κατάσχεση ηλεκτρονικών συσκευών


Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το laptop, το κινητό τηλέφωνο του δασκάλου, ενώ από το σπίτι του πήραν και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν κρύβει κι άλλα ένοχα μυστικά.

Παράλληλα εξετάζουν εάν ο δάσκαλος έστελνε μηνύματα στις μαθήτριες το τελευταίο χρονικό διάστημα που άνοιξαν τα σχολεία και ξεκίνησαν τα δια ζώσης μαθήματα ή ενώ βρίσκονταν ακόμα στο καθεστώς τηλεργασίας.


 

Πηγή: alfavita.gr

17

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση