Βιασμός 11χρονης: Απολογείται ο 38χρονος προπονητής

Βιασμός 11χρονης: Απολογείται ο 38χρονος προπονητής

Αντωνία Ξυνού

Ο δικαστικός λειτουργός μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα θα αποφανθούν αν ο προπονητής θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή ως προσωρινά κρατούμενος ή να αφεθεί ελεύθερος.

Εξηγήσεις για τα όσα έλαβαν χώρα πριν περίπου 10 χρόνια, όταν φέρεται να βίασε την αθλήτρια ιστιοπλοΐας σε ηλικίας μόλις 11 ετών, δίνει ο 38χρονος προπονητής.

Ο κατηγορούμενος πέρασε το ανακριτικό κατώφλι το πρωί (9:30), συνοδευόμενος από το συνήγορό του Θεοδ. Μαντά, προκειμένου να καταθέσει τους ισχυρισμούς του για τα όσα κατήγγειλε η 21χρονη σήμερα αθλήτρια, αφού την κατονόμασε ως θύμα κακοποίησης η Σοφία Μπεκατώρου.

Ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή και τη Δευτέρα βρέθηκε για πρώτη φορά ενώπιον του ανακριτή λαμβάνοντας προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς θα πρέπει να δώσει επαρκή στοιχεία για τα αδικήματα κακουργηματικής φύσης που του έχουν αποδοθεί, και ειδικότερα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και τη κατάχρηση σε ασέλγεια.

Πάντως, ο ίδιος έχει κάνει ήδη εμφανείς τις θέσεις του μέσα από συνεντεύξεις που έχει δώσει, αλλά και με τα όσα απαντούσε στους δημοσιογράφους, ενώ σιδεροδέσμιος μεταφερόταν στο ανακριτικό γραφείο. «Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από μένα και έχω τραγικά στοιχεία να αποκαλύψω” έχει υποστηρίξει σχετικά.

Σε κάθε περίπτωση, βαρύτητα δίνεται στη σημερινή του απολογία, καθώς θα ολοκληρώσει την εικόνα που ο δικαστικός λειτουργός έχει για την υπόθεση, προκειμένου μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα, να αποφανθούν αν ο προπονητής θα πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή ως προσωρινά κρατούμενος ή να αφεθεί ελεύθερος.

Να σημειωθεί πάντως πως το θύμα έχει αναφέρει στην κατάθεση της στον εισαγγελέα Νικ. Στεφανάτο, ο οποίος χειρίστηκε την προκαταρκτική εξέταση, ότι ένας από τους λόγους που δεν μίλησε νωρίτερα είναι ότι δέχθηκε απειλές κατά της ίδιας και κατά της οικογένειας της.

 

Πηγή: news247.gr

31

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση