Απόστρατος αξιωματικός κλειδώθηκε με τα δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Απόστρατος αξιωματικός κλειδώθηκε με τα δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Ένας πατέρας επιχείρησε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του, δυο χρονών μωρά, και να αυτοκτονήσει, επειδή τον χώρισε η πρώην σύζυγος του. Τελευταία στιγμή πρόλαβε η γυναίκα και έσωσε τα παιδιά της και σώθηκε και ο δολοφόνος.

Αν η είδηση αφορούσε μητέρα, τώρα θα ήταν πρώτο θέμα σε όλες τις ειδήσεις. Ομως η είδηση αφόρα τον πατέρα, κι έτσι περνάει σχεδόν στα ψιλά, η είδηση αφορά τον άντρα, κι έτσι δε συγκλονίζεται το πανελλήνιο, αυτά συμβαίνουν, σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά από εκδίκηση οι άντρες, αυτά συμβαίνουν, είναι κανονικά, κι έτσι δεν γράφεται άλλη μία Πισπιριγγιάδα,
Αντιθέτως, στις σελίδες των «ενεργών και αποξενωμένων μπαμπάδων», στα σχόλια κάτω από την είδηση στα ηλεκτρονικά μέσα, θα γραφτεί, αν δε γράφεται ήδη, το ίδιο μισογυνικό αφήγημα, αυτή φταίει, θα του έπαιρνε τα παιδιά η καριόλα, η αποξενώτρια, τον τρέλανε τον άνθρωπο, αυτή φταίει, τον παράτησε και σηκώθηκε κι έφυγε.
Στην καμπάνια για την Υποχρεωτική Συνεπιμέλεια θέλουμε και πρέπει να βρούμε τα χρήματα για να φτιάξουμε ένα Παρατηρητήριο για τις επιπτώσεις της εφαρμογής του νόμου περί υποχρεωτικής συνεπιμέλειας.
Γιατί οι τραγικές ιστορίες είναι η καθημερινότητα των γυναικών και των παιδιών που εγκλωβίστηκαν στα σπίτια των κακοποιητών τους, που τρέμουν πως αν πουν πως θα φύγουν δεν θα βγουν ζωντανές, εκείνες και τα παιδιά τους.
Δεν είναι μια στις τόσες, είναι κάθε μέρα.
Με αυτές τις ομάδες οργανωμένων κακοποιητών και μισογύνηδων, συνομιλεί καθημερινά η κυβέρνηση της ΝΔ και νομοθετεί κατά παραγγελία των χρηματοδοτών τους, που βρίσκονται πάντα στο παρασκήνιο.
Καμία σκέψη για τη νομοθέτηση της γονεϊκής αποξένωσης.
Κατάργηση τώρα του νόμου για την Υποχρεωτική Συνεπιμέλεια.
Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση Δολοφόνων.
Κυβέρνηση μισογυνισμού και κατά παραγγελία νόμων.
Πηγή: fb Όχι στην Υποχρεωτική Συνεπιμέλεια
102

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση